måndag 30 mars 2009

Inget

Va ett tag sen jag skrev... Men jag har haft lite annat för mig ;P
Nu är jag och Christian tillbaka i Sthlm igen efter att ha spenderat några dagar hemma hos mig. Var trevligt å få ta med honom hem en sväng. Var tänkt att vi skulle gå ut i blge på lördagen men så blev det inte, Christian hade ju glömt sitt leg, Lillebror var sjuk och Martina kunde inte komma så vi fick spendera kvällen hemma i Mockfjärd istället. Elin och Jonas kom föbi en sväng sen drog vi hem till Alle och kikade på fotboll.
Min lillasyster är förvrigt heeeeeeelt såld på Christian så nu duger jag inte längre. Allt hon gör ska Christian vara med på, men de är väl kul. Lite synd om Christian bara.
Nu ska jag ta å hoppa i duschen. Christian har lovat mig att vi ska åka till ikea idag efter att han har slutat jobbet =D
Ska gå och se Kenny Starfighter på bio nån dag också, så när är du ledig Martina? :P

tisdag 24 mars 2009

Bra dag

Har haft besök av Martina idag =) Blev till å baka lite och kolla på Johan Glans. Spelar ingen roll hur många gånger jag ser hanns film, jag skrattar lika mycket varje gång! Sen lagade Martina mat till mig och Christian. Nu sitter jag och kollar på hockey medan Christian pluggar, sen blir det förhoppnigsvis mysa med film och Ben and Jerrys. Lovely!

Imorgon ska jag och Martina kolla på Miss Li. Ska bli kul! Men först blir det middag i stan och så kanske jag ska köpa mig lite accessoarer till våren om jag hinner.

lördag 21 mars 2009

Saknar ord

Jag förstår inte hur du tänker! Har du verkligen inte högre tankar om mig än så? Förstår inte vad jag har gjort som ger dig rätten att tänka så om mig. Och att du sedan kallar mig för sådana saker... Förstår du inte själv hur jävla förnedrande det är?! Jag blir så grymt ledsen! Varför säger du så? Måste allt som är bra alltid förstöras?!

Victoria's secret


Är sååå sugen på å skicka efter lite saker från Victoria's secret! Finns ju så jävla mycket fint där.
En bikini lr två skulle ju t.ex. inte sitta helt fel nu till sommaren. Ingen annan än jag som är sugen på att köpa lite saker därifrån eller? :P


torsdag 19 mars 2009

Ja under kan ju ske

Fick nyss världens jävla impulsryck. Satt här hemma i lägenheten och var lite rastlös så jag fick för mig att jag skulle ut å springa. Jag springa liksom?! Haha! Ja under händer ju ibland. Så nu har jag precis kommit hem från min lilla runda. Fan va skönt alltså, även om jag inte sprang så långt. Jag blir så nöjd med mig själv ibland! =)
Hoppas att jag kan få mig till fler sådana här impulser!

Hemma

Så var man hemma i Dalarna igen då. Har t.o.m hunnit varit på möte idag, totalt meningslöst dock. Och den skiten skulle man åka hem för...

Var ju på hockey igår också. JÄVLA SKIT säger jag bara!!! Jag vet ju så väl att det kommer å gå skit men jag kan inte låta bli att bli besviken ändå. Jag vill ju så gärna att det ska gå bra. Så jag fortsätter att hoppas och hoppas och hoppas, men inte fan hjälper det. Jag önskade att jag inte brydde mig så mycket, men jag kan inte låta bli! Tänk att en sådan sak kan påverka mig så pass mycket som det ändå gör. Kan tänka mig att det är svårt att förstå för vissa människor, för det är ju egentligen helt sjukt. Men jag kan inte hjälpa det. Så jag får väl helt enkelt fortsätta att hoppas.

tisdag 17 mars 2009

Malin- aktiv på gymmet

Blev en runda på gymmet idag, tro det eller ej.
Motivationen var väl som förväntat inte den bästa, men lite gjorde jag iaf. Känndes faktiskt riktigt bra. Sen blev det till å dra in till stan. Christian och jag promenerade runt lite i solen. Skitmysigt var det! =)
Sen gick vi till Vapiano för att äta lunch, lika gott som vanligt.

Kom precis hem och nu ska jag lägga mig och mysa framför tv:n

Vårshopping

Va så jävla glad igår när jag vaknade, för tro det eller ej så var det ju faktiskt jättefint väder med sol och allt =) Så jag och Christian gick ut en sväng i de fina vädret innan han fick lov å åka till skolan, och fy fan så mysigt det var! Jag blir så jävla glad när det är sånt väder! Synd bara att det endast varade ett par timmar...
Senare på dagen drog jag in till stan och träffade Martina. Blev lite vårshopping, skulle egentligen bara köpa en kajalpenna men det vart dock det enda som jag inte köpte. Istället blev det ett par linnen, två bodies, en tröja, en kjol, ett armband och ett par örhängen. Så nu har jag lite fina saker att ha på mig till våren iaf =)
Här kommer en liten bild på ett par saker som jag köpte. Härligt vårigt med blommor.

Dagen avslutades med film hemma hos Christians morbror. Riktigt bra dag måste jag säga! =)

lördag 14 mars 2009

Det susar i örat

Ligger i soffan å kollar på skidor. Det susar konstigt i mina öron och jag är inte alls pigg. Önskade att jag kunde få en billig biljett till Stockholm redan imorgon men det lär väl tyvärr aldrig hända. Men jag får ju åka dit på måndag iaf =) Nej nu ska jag lägga mig ner igen å försöka piggna till lite.

fredag 13 mars 2009

Snart är dom mina




Har skickat efter lite saker från hm nu igen, bl.a dom här fina skorna =) Tänk så lång och fin jag kommer bli!

And so it begins

Sitter och mumsar på en smoothie nu igen, blev en med banan- och chokladsmak denna gång =)
Fick reda på att jag kanske får ta en av pappas biljetter så att Christian kan komma och kolla på hockey med mig =) Lycka!

Så börjar kvalserien då. Shit va nervöst! Förväntningarna är väl inte allt för höga dock... Men kul ska de bli! Börjar med Leksand-Södertälje i Ejendals ikväll.

torsdag 12 mars 2009

Smile

Bara för att man inte kan låta bli att bli glad när man ser detta klipp. Så detta är till alla er som behöver muntras upp eller bara vill få sig ett gott skratt. För som man säger: ett gott skratt förlänger livet! =)


Malin makes a smoothie


Har gått och blivit kär i smoothies på sista tiden. Så idag bestämde jag mig för att inviga matberedaren och göra min egen smoothie. Shit vad gott det blev alltså, gjorde en med banan- och hallonsmak. Jag tror att jag har gått och dragit på mig ett beroende ;P

onsdag 11 mars 2009

För att du är min tjej

Så var man hemma igen då. Och jag måste säga att jag redan saknar dig! Men vi syns ju på måndag igen =)
Nu sitter jag och äter godis och myser framför tv:n. Har t.o.m tänt ett par ljus så det blir extra myspys. Har ljus från partylite, shit vad jag är såld på dom alltså! Luktar ju helt underbart! Helt klart värt dom där extra kronorna!
Imorn tänkte jag hälsa på hos Fie och Ante, va så länge sen nu...

Och jag hoppas att vi får reda ut det som har hänt när jag var borta, vill inte vara osams med folk som jag faktiskt tycker om. Och jag vill inte heller att folk ska gå och tycka illa om mig för en sådan relativt obetydlig sak. Känns ju ganska så onödigt! Jag hoppas att det löser sig.



Ibland säger du sådana perfekta och helt underbara saker. Jag kan inte låta bli att smälta...

tisdag 10 mars 2009

Samtal från Skottland

Fick nyss ett samtal från Skottland =)
Stog i duschen när dom ringde och blev lite smått chockad... Dom vill tydligen fortf att jag ska komma och jobba hos dem. Fan man blir ju liiite sugen måste jag säga. Vore ju verkligen en upplevelse OCH en erfarenhet. Jag gör ju iaf ingenting här hemma så...

Skottland nästa kanske?

Inte mer snö!

Så va man vaken sådär tidigt idag igen då. Känns bra faktiskt och jag är inte ens trött! =) Blev glad för att det var så ljust ute när klockan ringde, men den glädjen förvandlades dock fort till besvikelse. Det visade sig ju att det hade kommit massa jävla snö, fan jag vill inte ha mer snö nu! Vill bara låsa in mig, lägga mig i en hög i sängen och vägra titta ut.

Igår blev en bra dag trots ångest och allt. Va inne i stan å sprang runt ett bra tag med Martina, Christian kom å gjorde oss sällskap över en fika också, mysigt! =) Dom gör mig verkligen glad dom där människorna! =) Hittade mycket kul igår, synd bara att man inte har så mycket pengar... Köpte mig iaf två klänningar, en jättesöt top och ett halsband. Hade en väldig beslutsångest över ett par skor också, men tro det eller ej så lät jag bli å köpa dem, med resonemanget att jag kan beställa dem från internet. Men de visade sig när jag kom hem att dom var slut, så nu lär jag in till stan igen å köpa dem iaf, så kan det gå.


Här är iaf en bild på en av klänningarna jag köpte, tyckte att den var riktigt sommrig och fin =)

hghj hgtfd hghgh


Nu ska jag gå och värma mig ett par bullar och sen ska jag och apan mysa framför tv:n och vänta på att Christian kommer hem igen =)

måndag 9 mars 2009

Ångest!

Klockan är nu strax efter sju och jag har ångest. Christian drog nyss iväg med nå folk... Och det faktum att jag ligger kvar i sängen, vilket jag gör varje morgon, ger mig ångest. Det ger mig t.o.m en lätt känsla av panik. Vad gör jag med mitt liv egentligen? Jag vill inte bara ligga och sova hur länge som helst på morgnarna, jag vill ha något att gå upp till! Det är nästan så jag känner att jag bara vill lägga mig ner och gråta. (HJÄLP!) Vad ska jag göra?
Usch jag vill inte känna så här! =(

söndag 8 mars 2009

Vaniljsemlor- äntligen!

Hade en väldigt mysig lördag igår =)
Beställde två biljetter åt mig och Christian till aik - Leksand den 18:e. Ska bli grymt kul! Lite bittert bara att aik tar extra betalt för Leksandsmatchen, så vi fick betala 100 till per biljett... Pengakåta jävla aik! Men det bevisar ju bara att det är något speciellt med Leksand så. Jaja 750 kr va de väl kanske värt, kommer ju bli grymt kul iaf som sagt! =D
På kvällen kom Viktor och Sara över. Vi bakade bullar, käkade glass och chips och tittade på blades of glory(rolig och störd film, precis som jag vill ha dom).

Nu sitter jag och väntar på att Martina ska komma hit =) Vi ska baka vaniljsemlor (eftersom att det typ är omöjligt att få tag på här). Får se vad det blir sen.

Måste bara säga att jag känner mig ovanligt pigg och glad just nu! =) Jag kanske börjar få vårkänslor eller nått, fan vad jag längtar till våren och sommaren nu alltså!

Imorn eller på tisdag kommer jag nog hem igen iaf. Hoppas att jag hinner shoppa lite å ta en fika i gamla stan innan dess =) Det visar sig väl...

fredag 6 mars 2009

Fredag

Jaha så sitter man här ensam då, lite tråkigt måste jag säga. Christian är och jobbar och slutar inte förän kl 20.00. Får se vad jag fördriver tiden med tills dess. Tänkte vara snäll och städa lite här (för det behövs verkligen), kanske ta en promenad eller dra in till stan en sväng =) Och nu är de typ bara sex veckor kvar till jag fyller 20, de ser jag fram emot! Orkar dock inte göra något spec av det hela, tänkte att jag och Fie kanske kunde hitta på något tillsammans (vad säger du om det Fie?) ingen stor grej bara fira lite med våra vänner =)

Måste bara säga att Volbeat va grymt bra igår!!! =D
Jag och Sofie Låås bad varandra om ursäkt också, hehe. Det kändes bra måste jag säga. Även om de inte va nån stor grej från början, jag anser då inte att det var det iaf. Onödigt att folk ska gå runt å vara sur på en liksom.



"Du får vara hur elak du vill, jag står ändå på din sida."




torsdag 5 mars 2009

Slutdiskuterat!

Jaha så blev det du och jag som fick ta skiten då, haha. Men vi överlever nog! ;P

Sitter här och skriver och orkar inte diskutera nå mer nu, finns inget mer att säga! Har egentligen aldrig funnits det. En diskusion blir vad man gör den till, och är man fast besluten om att den ska hålla på i en evighet så är det mycket möjligt att den också gör det. Men nu finns det som sagt inget mer att säga, detta har egentligen inte med mig att göra över huvud taget!

Har nyss hoppat ur duschen, har hunnit prata lite med sofie också =) Detta gör att man inser att man kan sakna vissa saker hemmifrån, vännerrna. Nej nu kan jag inte sitta här å häcka längre, måste ju göra mig klar. Ska dra in till stan snart å äta med Martina, sen blir det Volbeat! =D

onsdag 4 mars 2009

Dubbelmoral var ordet

Att först gnälla på folk för något dom gör/hur dom beter sig och sedan gå och göra PRECIS samma sak själv(om inte snäppet värre) de är då fan dubbelmoral så de bara smäller om det! Och att tro att man är så jävla mycket bättre än andra och sedan dessutom yttra sig om det, det är fan bara dumt!
Jag säger inte att jag är perfekt, för det är jag verkligen inte.
Jag påstår inte heller att jag är bättre än någon annan, för det är jag inte.
Och jag vet att det kan anses som omoget å dumt att hålla på å skriva såhär. Men va fan det är en blogg, tanken är att jag ska skriva vad jag tänker och tycker här.

Och vi går INTE runt å snackar på det viset som vissa verkar tro att vi gör, ville bara påpeka det. Och jag orkar inte slösa varken pengar eller ork på att skicka massa onödiga sms som bara leder till mer bråk iaf. Jag gör som jag vill, jag tar dom disskusioner som jag tycker är värda att ta! Om du som läser vill ta åt dig av det jag skriver så tycker jag absolut att du ska göra det! Detta är bara ytterligare en blogg med ett inlägg som innehåller ordet dubbelmoral, men va fan så får det bli!


Jag håller mig till mina underbara, dom som får mig att må bra. <3

måndag 2 mars 2009

Söndag med Beck. måndag i Falun

Jävligt seg söndag måste jag säga. Gick mest bara runt å käka bagels hela dagen... Fick besök av Fiia och Elin sen på kvällen. Vi tittade på Beck, pratade snusk och åt nöt creme på påse, lovely!
Pratade med Christian sen på kvällen också och han har tydligen gått och blivit sjuk =( Får hoppas att han är bättre tills jag kommer ner...

I dag va jag, fiia och elin till Falun en sväng. Lite trist att man inte har nå pengar bara, men jag får väl förhoppningsvis lite pengar snart iaf.
Och fan att det aldrig kan va lugnt från tjafs och sånt, de är fan alltid nå jävla skit! Va är de för fel på folk egentligen?! Att man orkar hålla på å tjafsa om småsaker liksom, måste man göra så stor grej av allt?? Fan SKÄRPNING!!!

I morgon åker jag ner till sthlm igen, underbart! =)

söndag 1 mars 2009

Saker jag är såld på just nu

Passade på att inhandla lite saker när jag var i Sthlm sist. Handlade bland annat dessa tre produkter som jag är helt såld på just nu:
Osis Dust it ger grymt bra volym och gör så att håret blir väldigt lätt att forma. Jätte lätt att använda också =) kostar mellan 99-169 kr.
Osis Flatliner iron serum spray är en värmeskyddande spray som används innan man plattar håret. Bra resultat som håller länge. Kostar 165 kr.
Var även in på the body shop och köpte en body lotion (165kr) Älskar verkligen body shops produkter, dom är inte bara grymt bra dom doftar ju underbart också! =) Ingen nyhet kanske, men ändå!

http://thebodyshop.se

http://lyko.se
 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream