tisdag 28 april 2009

Vattenrelaterad utflykt

Nej det är knappast någon som tvingat mig men ja jag är glad att jag slipper.
Följde med älsklingen till gymmet idag. Ojoj så duktig jag är ibland! Gick ner till vattnet sen och Christian fick nån impuls och tyckte att vi skulle paddla, så det gjorde vi. Så nu har jag paddlat för första gången i mitt liv. Var faktiskt riktigt kul, skönt att vara ute i det fina vädret. Efter paddlingen gick vi hem och lagade mat, blev kycklingfilé med tagliatelle och ädelostsås och jävlar vad gott det blev!
Imorn blir de nog till att äta på Vapiano och springa runt på stan lite med Martina. Tack för den söta presenten btw =)

måndag 27 april 2009

Glad att jag slipper

Jag är så jävla glad att jag slipper parken på sista april!
Tycker synd om min bror som typ inte har något annat att göra än att åka dit!

söndag 19 april 2009

Ideal = skit

Så jävla mycket tjat om allt man ska göra för att se/må/vara bättre. Det är ständigt något som inte duger med en, det är alltid någon som indirekt påminner en om att man inte är bra nog och att man egentligen har en hel massa "fel". Det är alltid något man måste ändra och förbättra. ALLTID!
Får jag vara nöjd som jag är?

Pina Colada

Piña Colada


4 cl ljus rom
2 cl Malibu
4 cl mjölk
Ananasjuice
Apelsin eller ananas till garnering

Häll ingredienserna i en shaker.
Skaka! Fyll upp med ananasjuice
Serveras i highball-glas
Garnera med ananas/apelsin.

Blond

Fick mitt paket från hm igår, och allt både satt och såg bra ut. Så nu är jag lite fattig -igen.

Lördagkvällen spenderade jag med Fie, vi åkte till blge en sväng för att köpa Ben & Jerry's. Och så färgade vi mitt hår, äntligen! Ska boka tid för klippning där Sofies syster jobbar också. Ska bli så jävla skönt att få håret riktigt fixat.

Måste bara säga att jag längtar lite till nästa helg, hoppas att det kommer bli kul! Men jag tvivlar på att det kommer bli tråkigt iaf, får ju umgås med alla mina underbara människor och det är väl egentligen allt som behövs. Kanske blir en och annan pina colada också bland annat.

lördag 18 april 2009

Jeans


Har införskaffat mig ett par sådana här. Kommer nog glida runt i dom hela sommaren tror jag.

Mys med mig själv

Riktigt härlig fredag igår måste jag säga, underbart väder och en allmänt lugn dag. Skönt!
Gjorde något som jag inte gjort på länge igår, jag fick för mig att jag skulle ha en lugn fredagkväll med BARA mig själv. Det ni! Så jag tog fram påskägget som jag fått av mormor och morfar, slog på sex and the city filmen och hade en skön och mysig kväll i soffan med mig själv.

torsdag 16 april 2009

20 år

Jaha så är man 20 då, trevligt trevligt. Synd att alla ska va borta när jag fyller år bara... Det är ingen som vill leka med mig =( Jag ska iaf hem till mamma idag för hon har bakat smörgåstårta till mig! Ska bli mumma! =D

Jag testade baka cupcakes igår också. Gjorde riktiga chokladcupcakes med choklad och kaffefrosting och så gjorde jag några med bär och cream cheese frosting. Grymt gott blev det! Och fina blev dom också, kanske lägger upp en bild sen =)

Nu ska jag dra ut en sväng med Hanna, har lovat att hon ska få cykla.

onsdag 15 april 2009

Trevligt besök, en tripp till borlänge och egen pasta

Fick besök av Martina igår =) Vi åkte till borlänge en sväng och jag införskaffade mig ett par jeans och gladiatorsandaler (äntligen!) sen åkte vi hem och gjorde egen pasta med pesto och kollade på massa sex and the city avsnitt. Me like!

En dag kvar

Så var det bara en dag kvar till man fyller 20 då. Vilket innebär att det bara är 10 år och en dag kvar till jag fyller 30, usch hemska tanke! Inte för att jag känner mig speciellt gammal än då, känner mig faktiskt väldigt liten.

tisdag 14 april 2009

Jobb

Jag och Sofie satt och kollade lite på lediga jobb hos arbetsförmedlingen för någon dag sedan. Var t.o.m duktiga och sökte ett par även fast vi vet att chanserna till att vi ska lyckas få nått av jobben är minimala. Jag måste säga att situationen för oss båda (och alla övriga arbetslösa ungdomar) inte är den bästa. Fan att man ska få lov å börja söka jobb i dessa tider som endast präglas av en allt värre lågkonjunktur. För att säga som det är så är det näst intill omöjligt att få ett jobb. Vet att detta knappast är någon nyhet och att vi är långt ifrån ensamma om att vara i denna situation, men fan det suger!

Ett jobb kommer helt enkelt väldigt högt upp på önskelistan just nu.


Slutsats: Inget jobb, inga pengar, ingen Ben and Jerry's.

måndag 13 april 2009

En kaloririk måndag

Vet inte hur många kalorier jag har smällt i mig idag. Bärjade med att jag åt en hel liter fil med sylt och världens sötaste musli. Sen bar det av hem till mamma för mats fyller 50 idag. Så blev det en hel del fika och tårta sen har intaget av mat och andra onyttigheter bara rullat på. Kompenserade upp det hela lite genom att ta en promenad med Wilma i det gråa vädret.

Vi tog en promenad till sjön



Wilma tycktes inte bry sig ett dugg om att det var tråkigt väder ute. Hon såg faktiskt ganska så nöjd ut när hon fick busa lite uppe vid sjön.




Skulle för övrigt vilja införskaffa mig en bra kamera så man kan ta lite fina bilder =)

söndag 12 april 2009

Långväga besök

Fick besök av Camilla idag. Var riktigt kul att träffa henne igen, tror inte att jag har sett henne sen i höstat. Men det var som sagt riktigt kul att få höra vad hon har haft för sig och hur hon har det nu. Synd att man inte kan träffas så ofta längre. Men de är skönt att höra att hon har det bra iaf.


Smoothie


Har varit riktigt fint väder idag också. Och något som är riktigt gott när det är varmt ute är en sval och god smoothie. Dom är inte bara mättande utan väldigt nyttiga också. De passar perfekt som mellanmål och går fort att göra. Så här kommer ett recept på en enkel och god smoothie fylld med vitaminer och antioxidanter:

Smoothie med hallon och banan

2 dl hallon
2 st bananer
5 dl yoghurt (naturell eller vanilj)
1 st kiwi till dekoration

Gör så här

Skär bananen i bitar. Tillsätt hallon, frysta eller tinade spelar ingen roll, och yoghurt och mixa till en slät konsistens. Häll upp i glas och dekorera med en skiva kiwi.

lördag 11 april 2009

Robinson med Fie


Sitter hemma hoss Fie och har precis tittat på Robinson. Hittade den här gamla bilden på oss så jag fick lov att lägga upp den =)

Skärtorsdag/Långfredag

Skärtorsdagen spenderades även den i Oxelösund och det slutade med att vi sov över en natt till. På fredagen åkte vi till Nyköping för Christian och Mattias skulle kasta lite. Var faktiskt riktigt roligt att kolla när dom kastade ute, duktiga är dom också =) Blev promenad i solen med Christian, Jonas och Eddie också, fan va fint väder de va! På kvällen åkte jag och Christian tillbaka till sthlm igen. Christian hade dock fått för sig att vi skulle åka buss hem, något som jag inte tyckte lät allt för roligt... Men de blev faktiskt en riktigt mysig bussresa.

Tripp till Nyköping/Oxelösund

I onsdags åkte jag och Christian ner till Oxelösund. Åkte hem till hanns familj och hälsade på. Måste säga att han har en riktigt trevlig och rolig familj, känns bra. Christian tog med mig ner till havet också, skitfint var de! Kvällen tillbringade vi med att spela monopol, va jättelängesedan jag spelade det. Jag älskar att spela spel, borde göra det oftare! Hur som helst sov vi iaf kvar i Oxelösund.

tisdag 7 april 2009

Ben & Jerry's och sol


Nu ska jag och älskling ut i solen och mysa. Kanske blir lite ben & jerry's också. Lätt godaste glassen som finns, jag är beroende.

Bikini

Har införskaffat mig denna söta bikini från gina tricot. Fick bara lov att berätta det. =)

måndag 6 april 2009

Lycklig

Ja jag är lycklig! Så är det.
Vill bara säga förlåt till Martina också... Har varit en lååång dag och jag vart grymt trött.

Tidig morgon

Det är ganska tidigt men jag har redan hunnit vara vaken i lite mer än tre timmar. Har precis fixat min tågbiljett. Fick lov att gå hem till mamma för mitt internet fungerar inte. Självklart lyckades Hanna vakna också och nu vägrar hon låta mig gå härifrån. Hon blir helt förtvivlad och gråter så fort jag bara rör på mig, så nu får jag väl helt enkelt sitta här tills hon somnar igen.
  • En vecka till Christian åker till Portugal
  • Tio dagar till jag fyller 20
  • Nio dagar till sista anmälningsdagen
  • 14 dagar till Christian kommer hem igen
  • 18 eller 19 dagar kvar till vi ska fira mig och Fie

söndag 5 april 2009

Ångest -igen.

Börjar få lite ångest- igen
Har insett att jag inte har nått jobb i sommar, att jag inte vet vad jag vill plugga, att jag iaf inte har nå betyg som räcker till för att komma in någon stans om jag kommer på vad jag vill plugga och att jag inte har någon aning om vad jag ska göra i höst. Allt känns så jävla hopplöst! Hade varit perfekt att jobba i sommar och sen börja plugga till hösten. Nu vet jag fan inte hur jag ska göra. Jag är fan hopplös! =(

Just nu vill jag bara mysa och äta ben & jerry's i sängen med Christian. Men inte ens det får jag. Usch va allt känns värdelöst just nu... Tjatig och gnällig är jag också. Skärpning Malin! Jag borde verkligen ta mig samman nu och göra något med mitt liv, frågan är bara vad?
Mitt hår ser för jävligt ut också.

Söndag

Blev väckt i morse kl 07:04 av Christian. Tycker om när han ringer och väcker mig =) När vi slutat prata insåg jag dock att det var grått ute, fan vad surt, jag som hade hoppats på en till underbart solig och varm dag. Men nu är klockan lite mer och solen har faktiskt kommit fram även om det inte alls är lika varmt som igår, dessutom blåser det som fan också. Men jaja nog om vädret.

Va hem till Fie och Ante igår, det var trevligt. Ska nog dit idag också, kanske fixa lite med min blogg så den blir fin. Besvikelsen över att det inte gick som jag ville igår har lagt sig nu så idag kanske jag kan ta till mig av dom förslag som Fie visat, hehe. Kanske vi ska göra en till blogg också?

Imorn får jag åka till Sthlm igen. Fan vad underbart!

Orkar inte skriva nå mer nu. Ha en skön och solig söndag allihopa! För det ska jag ha! =)

lördag 4 april 2009

Allt och inget

Har hunnit komma hem från sthlm igen men jag hinner knappt vara hemma nått för på måndag drar jag dit igen. Längtar efter att få mysa i solen och äta ben and jerrys med MIN Christian =) För det är mys det!

Har hunnit med en hel del sen sist jag skrev. Var t.ex. till ikea i måndags med Christian och hanns mormor och morfar, skitmysigt va de. Köpte mest saker till Christians lägenhet dock, men de va lika kul ändå. Är riktigt nöjd med duschdraperiet måste jag säga, är så torrt och fint på golvet nu även fast Christian nyss har duschat. Efter ikea följde vi med hem till hanns mormor och morfar, blev fika, glass och godis. Jag och Christian bastade också =) Vi sov iaf kvar där och när vi vaknade på morgonen hade hanns mormor dukat fram värsta frukosten, inte ofta jag får frukost serverad på det viset.
På tisdagen (tror jag) var jag, Christian och Martina och tittade på Kenny Begins, riktigt rolig film!
Har hunnit varit hemma lite också och tittat på hockey, och den gick ju som den gick... Jävla skit!

Igår fick jag reda på att han som jag jobbat hoss har gått bort. Usch vad ledsen jag blir, tycker att det är så himmla jobbigt och läskigt när folk går bort. Ändå tror jag inte riktigt att jag har fattat än att han är borta. Jag kan helt enkelt inte förstå det. Hoppas att han har det bra nu iaf. R.I.P Andreas!

Fredag kvällen spenderades tillsammans med Fiia, Fie och Ante. Blev en väldigt spontan biltur till ica maxi kl 21.20 för att köpa massa ben and jerrys. Sen blev det film.

Nu ska jag gå ut och njuta av det underbara vädret! =)
 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream