lördag 30 maj 2009

Första doppet

Idag kom årets första dopp, det var kallt, det tog lååång tid innan det väl blev av och det var över väldigt fort.

torsdag 21 maj 2009

Hem till mockfjärd igen

På måndag åker jag hem igen. Mormor och morfar åker hem från sthlm då så det är lika bra att passa på att åka med dem. Jag slipper åka tåg, underbart!!! På onsdag blir det middag och sånt med Martina och Linn igen, lovely!
hkj
Jag saknar allt vad självdisciplin innebär, det är fan helt otroligt!

måndag 18 maj 2009

Sjuk?

Usch vad jag mår dåligt! Jag mår illa, är yr i huvudet och hela jag bara skakar. Vad är det för fel på mig?? Ska iaf in till stan idag och träffa Martina. Kanske hon kan bota mina symptom med sitt underbara och positiva humör?

söndag 17 maj 2009

Spf

Min nyinköpta foundation med spf 15 resulterade i att jag var den enda som inte blev röd!

torsdag 14 maj 2009

Tisdags

Större delen av tisdagen spenderades i Borlänge. Var och klippte mig inne i stan och sen blev det shopping, thaimat och mer shopping. Tack för att du följde med Fie det var mycket trevligt!
När jag kom hem stog Linn och Martina och väntade på mig.


Vi lagade god pasta och drack vin.


Sen blev det efterrätt, drinkar och sex and the city. Helt enkelt en MYCKET trevlig tisdag!
Detta måste vi göra oftare flickor!






måndag 11 maj 2009

Sommar?


Var jättefint väder när vi vaknade i lördags(?) så vi bestämde att Wilma skulle få bada lite.


Var ju tvungen att visa Christian hur det ser ut i Dalarna. Han fick lära sig ett nytt ord också, härbre. Mer Dalarna än så här kan det ju knappast bli.


Var riktigt mysigt att gå runt här, synd att de blåste bara.


Älskling (i mina små shorts) och Wilma. Och nej vi gick inte hela vägen hit vi fuskade och tog bilen.

söndag 10 maj 2009

Min

För att du gör mig glad. Du är underbar och jag saknar dig redan.

Söndag

Så har man varit och lämnat av älsklingen vid tåget då. Lite tråkigt att jag inte kunde följa med till sthlm ikväll men jag har ju klipptid på tisdag. Ska bli så jävla skönt att klippa sig och jag hoppas att du följer med och håller mig sällskap Fie! Men på torsdag bär det av till sthlm igen.

Har varit och firat min morfar som fyller 70 år idag. Massa fika, tårta och god mat. Trevligt att träffa lite släktingar.

torsdag 7 maj 2009

Hem igen

Imorgon åker vi till Dalarna och stannar där ett par dagar. Ska bli trevligt. Ska bland annat fira min morfar som fyller 70 och så ska jag klippa mitt hår. Ska klämma in en middag och lite vindrickande med Martina och Linn också.

En vanlig dag

Sov riktigt länge idag (till klockan 11) och jag tycker inte riktigt om när jag gör det, men men så kan det gå ibland. Vaknade iaf innan klockan sju för älskling skulle till jobbet. Och jag kan inte låta bli att undra vart sommaren tog vägen?? Den var ju här nyss. Fast det kan ju vara mysigt och sitta inne när det regnar och dricka en kopp varm choklad och äta muffins också^^ Men jag vill kunna ligga vid vattnet och njuta av solen igen, måste ta kort på det någon dag så ni får se hur fint det är.

Nej nu måste jag gå och göra lite lunch, sen kanske det blir gymmet med älskling, middag, en liten promenad och så hockey. Låter som att det kommer bli en ganska bra dag ändå.
jjj
Så här ser det ut utanför mitt fönster, hur ser det ut utanför erat? :P

onsdag 6 maj 2009

Rulltårta, vattenkrig och ponnyridning

Fick nått ryck igår och bakade både rulltårta med smörkräm och muffins med jordgubbar, riktigt mumsigt.
Tog en kort promenad med älskling idag och vi hittade en lekpark mitt i dalakolonin, där vi hade ett mindre vattenkrig. Det började regna och jag fick rida hem.
Jag är så jävla sugen på att åka till ikea igen, du kanske vill göra mig sällskap Martina?
Det var allt.

måndag 4 maj 2009

Ny säng

Var och köpte en ny säng till herr Christian idag. Oj oj så bra det blev!

lördag 2 maj 2009

Med båt till Vaxholm

Var bara lite lagomt bakis när jag vaknade i fredags. Skönt att inte må piss måste jag säga. Måste även säga att det blev en lite konstig torsdagkväll.

Igår ringde Christians morbror och frågade om vi ville följa med och åka båt en sväng, vilket vi självklart ville. Var ju perfekt väder för det! Så det blev en tur från Lidingö till Vaxholm. Måste bara säga att Vaxholm var riktigt fint, var hur mysigt som helst där. Jag fick till och med äta blåbärspaj på ett litet fik, jippie! Lagade mat till Christian på kvällen också. Blev porterstek och resultatet blev faktiskt riktigt bra.


.

fredag 1 maj 2009

En dag på stan

Som jag skrev tidigare så spenderades onsdagen inne i stan. Jag, Christian och Martina gick runt lite i gamla stan. Det är ju bara sååå mysigt att gå runt där. Åt dyr kulglass, tittade runt i massa mysiga affärer och åt på Vapiano. Var första gången vi åt på Vapiano i gamla stan. Sen överlämnade vi Christian till Pontus så jag och Martina fick springa runt lite själva. Lyckades hitta tre presenter till Christian som för övrigt fyller år nu på söndag. Efter nån timme möttes vi upp igen och så gick vi runt alla fyra. Pojkarna ville dock hem efter ett litet tag, synd för jag hade mer än gärna gått runt i stan ett tag till. Pontus sov iaf över hos oss så det blev myskväll med hockey, chips och dipp och film.
 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream