tisdag 30 juni 2009

Winnerbäck var där - inte jag

Jag ville sååå gärna se Winnerbäck! Han är ju fan oslagbar, och x3 dessutom! Men men... Har man inte råd så har man inte =(

Idag ska jag bege mig bort till Södra långgatan i Solna, har aldrig varit där förut och har inte så stor koll på vart jag ska heller. Ska vara där kl 13 så jag lär väl åka härifrån ganska tidigt. Det här kan ju sannerligen bli en spännande dag...
Och ikväll är det allsång på skansen vilket jag ska försöka tvinga älskling att titta på med mig. Jag lyckades ju faktiskt få med honom på premiären förra veckan så det är ju inte helt omöjligt. Riktigt mysigt var det!
hjnk
Du har inte lust att byta bloggmall åt mig Sofie? Vore trevligt, är trött på den jag har nu.

söndag 28 juni 2009

Bad

Idag ska jag spendera en del av dagen tillsammans med mormor,morfar och bushanna. Vi ska tydligen åka till Valsan och bada. Mormor och morfar hade sommarstuga där när vi var lite mindre så det ska bli kul att åka dit och kolla om det är sig likt.

lördag 27 juni 2009

Underbara sommar!

Ja ibland kan den svenska sommaren faktiskt vara helt jävla underbar!
Har varit ute i solen nästan hela dagen men nu orkar jag inte mer. Så nu blir det till att sätta sig på verandan med ett glas saft, ett par bullar och fortsätta läsa Män som hatar kvinnor (som förövrigt är väldigt bra).

Ha det underbart i solen och glöm INTE att smörja in er!

fredag 26 juni 2009

Bara bröst

Måste säga att den här topless debatten börjar gå mig på nerverna. Tydligen så är bara bröst något folk reagerar väldigt starkt på och har väldigt många åsikter kring. Personligen bryr jag mig inte om vissa kvinnor skulle vilja bada topless men jag kanske kan förstå att vissa tjejer skulle känna sig obekväma med det. Jag tycker bara att vissa argument är riktigt löjliga och rent av skrattretande. Här kommer i alla fall dom starkaste för/mot argumenten:

För:
  • Jämställdhet, män får ju så varför skulle inte kvinnor få?
  • Det är naturligt och tydligen skönare(?)
  • Det är en fråga som handlar om att kunna bestämma själv
Mot:
  • Det är i vissa fall fult och motbjudande
  • Det är respektlöst, tänk på barnen, de äldre och de med annan kultur
  • Det skulle öka antalet våldtäkter(?!)
  • Det är sexuellt laddat och det är synd om de män som tänder på bröst och därmed kanske får stånd på allmän plats

Detta är som sagt de argument som återkommer flest gånger i debatten(åtminstone av de kommentarer och liknande som jag har läst)
Så vad tycker ni? Ska kvinnor få bada topless?

torsdag 25 juni 2009

Att älska som en porrstjärna


Läste ut den här boken för ett litet tag sedan och jag måste säga att den var överraskande bra. Och då hade jag ändå inga dåliga förväntningar på den... Jag blir grymt imponerad och nästan lite småkär i Jenna Jameson efter att ha läst den. Så har du inte redan läst den- Gör det!
Ett litet tips bara!

onsdag 24 juni 2009

Härligt, härligt!

Så underbart väder! Idag har jag och älskling legat nere vid vattnet och solat lite. Har även börjat läsa Män som hatar kvinnor, var väl några år sedan den skrevs (har ju till och med hunnit komma ut på film) men bättre sent än aldrig. Nu ska jag gå och göra lite mat tills herr Christian kommer hem.
Ha det fint!

måndag 22 juni 2009

Äntligen sommar?

Jag blir så glad av det fina vädret! Tänk om det kunde ha varit så här fint på midsommar... Men men man kan inte få allt. Jag måste dessutom sitta inne nu eftersom att jag måste söka massa jobb. Men sen ska jag ut i solen och mysa! =)

torsdag 18 juni 2009

Scones

Här kommer ett recept på scones, kan inte bli enklare än så här.

8st
Ingredienser

8 dl vetemjöl
1 1/2 msk bakpulver
1 tsk salt
100 g smör
4 dl mjölk eller filmjölk

Gör så här

1. Värm ugnen till 225°. Skär smöret i tunna skivor. Hacka samman mjöl, bakpulver, salt och smör. Tillsätt mjölken och arbeta snabbt ihop till en deg.

2. Ta upp degen på en mjölad arbetsbänk och dela den i åtta delar. Lägg på smord plåt och forma varje del till en rund kaka.

3. Grädda mitt i ugnen i ca 15 min. Låt bröden svalna något på galler innan de avnjuts ljumma med smör och ett gott pålägg.

Uppe med tuppen

Idag var väckarklockan ställd på 04:40. Med tanke på att vi inte kom i säng förrän ca 00:30 så borde jag ha varit väldigt trött. Men jag kände mig pigg som fan!
På eftermiddagen har jag suttit hemma hos mamma och letat lite jobb som jag ska söka, hittade faktiskt några som jag VERKLIGEN skulle vilja ha, så jag kan inte låta bli att bli deprimerad över att jag inte kommer att få nått av dem. Och ja jag vet att min inställning är helt fel men det är ju tyvärr sant.
Nu sitter jag i soffan och tänker på alla fina saker som jag vill ha från IKEA, tänk om man ändå hade pengar...
Och imorgon är det midsommar... Och det känns som att det kommer bli en ganska värdelös dag men som tur är kommer jag att ha sällskap av min älskling som kommer någon gång ikväll/natt.

Heldag

Igår var en riktig heldag. Nybakade scones till frukost, IKEA, Vapiano och sist men inte minst Lasse Lindh.

måndag 15 juni 2009

Varde ljus(?)


Jag kan inte låta bli att undra vart ljuset och värmen har tagit vägen? Jag förstår inte att det "orkar" hålla på att regna och blåsa så här länge! Jag känner mig instängd!

söndag 14 juni 2009

P&L

Ska jag få jobba med Sofie på P&L? Ja jag hoppas på det iaf. Vi är väl typ dom enda jag känner som inte ska dit, fattiga som vi är...

Söndag med mig själv

Ojoj så skönt att komma in i värmen igen! Kom precis hem efter att ha följt med Christian till bussen. Han ska till Nyköping så ikväll blir det bara jag. Var förbi ica på vägen hem och köpte en Ben&Jerry's också. Söndagsfilm och glassätande blir det alltså, låter faktiskt inte helt fel!
c
Och på tisdag kommer Martina och Linn. Då blir det massa rännande på stan och självklart lunch på älskade Vapiano! Lovely!

Fram och tillbaka

Det är mycket som är fram och tillbaka just nu men i juli får man återigen en fast plats vilket ska bli oerhört skönt!
c
*
*
c
I Fredags blev det utgång med Martina på S2. Ojoj så länge sedan det var jag var där, med det var sig likt (no suprise). Blev lite egna drinkar innan det bar av till blge, till exempel en väldigt mättande glassdrink som vi förövrigt gav namnet Jonas eftersom att han tydligen fyllde år. Så skål och grattis Jonas!

onsdag 3 juni 2009

Ja...

Jag nöjer mig med att sätta eld på mikron.

tisdag 2 juni 2009

Sivert

Jag måste bara säga att jag tycker så hemskt synd om Sofie. Jag blir verkligen ledsen för din skull gumman.

R.I.P Sivert

Sommar

Oj oj så fint väder det har varit i helgen, hann t o m ligga i solen lite innan jag lyckades bränna mig. Typiskt mig, så sen blev det till att hålla sig i skuggan. Har iaf varit en riktig toppen helg, grillade och sånt nere vid vattnet i lördags, grillning och kubbspel i söndags och igår tog vi en tur med båten, helt otroligt vad fint det är. Vi åkte iaf till ett jättemysigt ställe och åt thaimat, mums!
j
j
j
Den där "lilla" båten i mitten där är en privatägd båt, om ni av någon anledning inte ser att den är stor så kan jag då upplysa er om att den inte bara är stor utan skitstor! Vi vanliga människor skulle inte ens ha råd att köra den. Kan ju undra vad man får betala för en sådan båt...Och ja som ni kanske kan förstå av den bra skärpan på bilden så är det jag som har tagit den ;P
Det är iaf gröna lund och den nya saken till vänster.
 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream