måndag 31 augusti 2009

Göteborg

Så var man hemma igen då!
Vistelsen i Göteborg blev väldigt lyckad.
Finnkampen gick ju grymt bra med svensk seger för både herrarna, damerna,pojkarna och flickorna. Riktigt kul och grymt spännande!
Och så träffade jag Camilla en liten sväng också så vi sprang runt och letade stövlar, fikade och kollade på hennes lägenhet.

Nu ska jag dra iväg och handla mat, sen ska jag baka bagels :)

torsdag 27 augusti 2009

En liten reflektion

Fick sms av Camilla igår om att hon hade läst på bloggen att jag skulle till Gbg och att hon tyckte att vi skulle träffas. Och det lät ju som en väldigt bra idé tyckte jag. Så nu blir min vistelse i gbg om möjligt ännu bättre! Lovely!

Bra att du hörde av dig Camilla! :)

Har förövrigt reflekterat över att sj's tågbiljetter luktar spya. Vet inte om det är någon annan som har kommit fram till samma sak men om ni inte har det så tycker jag att ni ska lukta på biljetten nästa gång.

onsdag 26 augusti 2009

Regn

På grund av det blöta, kalla och grå vädret blev det mösspremiär för mig idag.







Idag åker vi ner till Nyköping igen och sedan åker vi vidare till Göteborg. Det var riktigt längesedan jag var där så det ska bli grymt kul!

Nu ska jag måla naglarna :)

tisdag 25 augusti 2009

Jag kan också pluta med läpparna

Ja det är faktiskt helt sant, Malin kan också pluta med läpparna om hon vill! MEN eftersom det inte riktigt är min grej så är detta den enda plutbild ni någonsin kommer att få se på mig.

Och jag är tillbaka hos älskling igen, precis som det ska vara! :)

måndag 24 augusti 2009

Ljusparty

Kom nyss hem från Fie som har haft ljusparty. Jag tror att jag vill ha nästan allt från partylite. Inköpet idag begränsades dock till enbart doftstrån(369kr) men nästa gång får det bli några lyktor och massa nya ljus i underbara dofter.
Funderar på att vara värdinna för ett ljusparty jag också, vore ju kul men när fan ska jag hinna med det? Jaja vi får se...

Mot banken

Ska snart vandra iväg till banken och fixa pengarna som jag har fått tillbaka på skatten. Blir väl ingen jättesumma men några tusenlappar blir det i alla fall och det sitter ju inte fel.

Jag måste ta en vända på stan någon dag nästa vecka(eller kanske när vi åker till gbg?) för jag är i stort behov att ett par nya stövlar till hösten. Vill gärna ha ett par lårhöga och jag har hittat ett par skitfina på topshop. Men just nu är det min kloka del av hjärnan som tänker åt mig och den säger att det får bli ett par billigare och med mindre klack. Sofia hade varit stolt om hon hört mitt tänkande nu! Får se hur lång tid det tar innan den andra delen av hjärnan tar över...



Ja vad säger ni, är det inte ett par riktigt snygga stövlar?! :)

lördag 22 augusti 2009

09-08-22

Det är lördagskväll, jag är trött och sjuk och grannarna har kräftskiva och spelar musik så jag inte kan sova. Men men det är ju som sagt lördag så det är bara att stå ut, right? Jag vägrar iofs att somna innan älskling har ringt och sagt godnatt. Jag vet inte varför men det är väldigt viktigt för mig att få höra hans röst innan jag somnar, det känns helt enkelt tryggt på något vis.

Ha en bra lördagskväll! :)

Höst, mys och romantik

Är det bara jag som uppskattar hösten? Ibland känns det så i alla fall. Jag älskar känslan av höst, doften av höst, alla nya höstkläder som kommer och att sitta inne och mysa med tända ljus en sen höstkväll.

Kläderna kommer från Twist & Tango


Nu ska jag lägga mig och vila ett tag så jag blir frisk någon gång, sen blir det en promenad med Wilma (om jag orkar) och städning av lägenheten.

fredag 21 augusti 2009

Skogen

Jag tror att jag har gått och blivit sjuk, eller rättare sagt jag vet att jag är sjuk. Hostar konstant så jag får ont i magen.

Var ut i skogen en sväng och plockade blåbär med lillasyster och Wilma idag och så stannade vi hos farmor och fikade på vägen hem. Det var så längesedan jag träffade min lilla farmor så även om det bara blev ett kort besök så var det riktigt trevligt.

Sen blev det blåbärspajsbakning och spontanbesök av Sofie :)


Det var helt omöjligt att få en bra bild på Wilma. Hon hade inte riktigt tid att stå still :)

onsdag 19 augusti 2009

Med Martina och Sofia

Blev en sväng på stan idag också. Det är så jävla mysigt att sitta ute och fika/äta och bara prata massa strunt. Nästa gång Martina kommer till stan blir det IKEA och utgång.




Duktiga jag

Igår bestämde jag mig för att jag ska börja springa(!) några dagar i veckan. Det är ingenting som jag har gjort förut även om jag har tänkt det MÅNGA gånger. Men i morse var jag faktiskt ut och sprang några kilometer och det gick oväntat bra. Jag springer varken långt eller fort men jag måste ju börja någonstans. Underbart vackert (höst?) väder, lagom kyligt och massa sol.

Det är nog älskling som har inspirerat mig till detta och det tackar jag för :)
Ska bara se till att fortsätta med det här nu... Det är ju så lätt att man bara gör det ett par gånger och sen lägger av.

Till frukost blev det gröt med hemgjord blåbärssylt, mums!


tisdag 18 augusti 2009

Mio

Har tjatat rätt länge på Christian om att vi ska springa in på Mio när vi ända har varit inne i stan, utan några framsteg. Så idag passade jag på att ta med Martina dit. Ojoj så mycket fina saker det finns. Önskar att jag hade en stooor lägenhet och en massa pengar. Men det är sådant som kommer senare, det finns ju så mycket annat man vill/ska göra först.

Sen när det väl blir soffköp vill jag ha en tre-sits med divan (absolut INGEN IKEA soffa). Hittade massa fina på Mio, ungefär som på bilden fast jag vill ha en mörkare.


Stan med Martina



Nu ska jag åka in till stan och träffa Martina :)



måndag 17 augusti 2009

Icke kontaktbar

Icke kontaktbar är just precis vad jag är. Inte lätt med en mobil som inte vill som jag vill. Att jag inte kan kontakta folk gör ju inte saken bättre heller... Jag känner mig helt isolerad från resten av världen.

Veckan som gått har spenderats i Nyköping, Växjö och Karlskrona. Har varit och hälsat på Christians familj och så har vi varit och tittat på ungdoms/junior sm. Tältat har vi gjort också och jag har kommit fram till att det är ganska underskattat att tälta, med rätt person kan det faktiskt vara riktigt mysigt. :)

Imorn ska jag förhoppningsvis leka med Martina. Det är bara att hoppas på att hon hör av sig.


Nu ska jag äta lite nybakade tekakor med massa smör och ost, sen blir det duschen och sängen.



tisdag 11 augusti 2009

Lite uppdatering

Jag har glömt att berätta att jag träffade Camilla förra tisdagen.Grymt kul och oväntat. Vi råkade helt enkelt vara på samma plats vid samma tidpunkt.
Har även haft besök av pappa och Lena som tydligen fått för sig att åka till sthlm vilket var ungefär lika oväntat.

Nu sitter jag ensam i huset i Oxelösund, resten av familjen är och tränar och jag orkade helt enkelt inte följa med. Har fortfarande träningsvärk sen passet jag körde i söndags.
Till min stora glädje upptäckte jag nyss att de har Age of empires på datorn och jag bara måste spela det för gamla goda tiders skull!

söndag 9 augusti 2009

Varmt

Det är ju helt underbart vad vackert väder vi har haft!
Har legat nere vid vattnet nån timme idag igen och läst. Jag klarar fan inte av att ligga och sola i mer än max två timmar, sen blir jag bara rastlös, uttråkad och varm.

Har hunnit med att sitta ute och äta lunch idag, så himla mysigt!
Och så blev det lite friidrott.

Nu ska jag ta och packa för vi ska tydligen åka till Nyköping och stanna där några dagar, hur många vet jag dock inte, men det visar sig väl. Hoppas på fortsatt fint väder!

Ha det bra allihopa!
Saknar mina underbara!


fredag 7 augusti 2009

Sol och bad

Och jag sover lika länge som vanligt på morgnarna... Men men jag har ju varit duktig både tisdag, onsdag och torsdag så va fan.
Upptäckte till min stora förvåning att det redan är varmt ute(!) så nu tänker jag dra ner till vattnet och sola en timme eller två.






torsdag 6 augusti 2009

Mot kungsholmen

Nu drar jag till Kungsholmen.


puss på er :)


onsdag 5 augusti 2009

Informationsmöte

Vet inte riktigt varför jag sitter och bloggar just nu. Är stressad som fan och dessutom lite nervös också. Ska snart åka iväg på informationsmöte och jag hoppas verkligen att de har något intressant att säga!

Önska mig lycka till! :)



Ibland ser jag verkligen liten ut. Jag ser fan ut som en femårig liten tjej, hihi :)







 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream