söndag 29 november 2009

Gårdagen

Jag är så grymt trött!
Igår blev det utgång med Martina och Vendela. Det var trevligt :) blev lite komplicerat när jag skulle åka hem men det är väl bara typiskt mig.
Tack för att ni orkade vänta med mig! :)

fredag 27 november 2009

Julhandel

Igår blev det en heldag tillsammans med mormor, morfar och lillHanna. Största delen av dagen spenderade vi i Borlänge. Blev lite inköp så här inför jul. Hittade en söt tröja till Hanna inne på hm och priset var endast 29,90. Hon blev kär i tröjan och jag blev kär i både tröjan och priset så den fick följa med hem :)
Men det blev inte enbart mys igår, jag hann faktiskt med att göra lite tråkiga (men nödvändiga) saker också.




Hanna bjöd på lite skönsång på vägen hem. Och självklart kan hon inte låta bli att fåna sig lite ;P

onsdag 25 november 2009

Borlänge


Ska snart bege mig till tågstationen här i mockfjärt. Ska möta upp Sofie där och sen ta tåget till Borlänge. Det ska bli riktigt kul, har saknat Fiie!
Nej nu ska jag försöka sminka bort min trötthet, jag vill ju inte att folk ska bli rädda när dom ser mig tihi ;P

Hejsvejs småfisar!

Onsdag

Fick lov att ta lite kort på NK's julskyltning. Det kändes hur töntigt som helst men jag kunde inte låta bli. Jag är ju som bekant liiite såld på allt juligt :)


Söta C köpte muffins som jag kunde mumsa på på tåget. Självklart valde jag två julsmaker : pepparkaka och saffran. Måste tipsa om att saffransmuffinsen är grymt god!
Tack älskling! :)

tisdag 24 november 2009

New Moon

Igår blev det en heldag på stan med C.
Jag älskar att strosa runt där, speciellt nu när det har kommit upp massa julpynt överallt :)
Vi avslutade kvällen med att gå på bio, tittade på New moon och den var väl helt ok. Lite långtråkig ibland och så är det samma tjat hela tiden, typ som i första. "Jag är inte rädd för dig", "jag vill vara med dig förevigt", "du är mitt liv", "gör mig till vampyr" blablabla...

Någon annan som sett filmen?

lördag 21 november 2009

Idag sken solen över Stockholm

Om jag inte vetat om att det är höst/snart vinter så hade jag nästan(åtminstone med lite ansträngning) kunnat tro att det var vår idag. Så underbart soligt och fint och det sjuka är att det till och med är varmt ute. Så jag kunde inte låta bli att sakna sommaren lite, tänk vad mysigt om man hade kunnat åka båt en sväng och stannat och fikat vid något fint ställe vid vattnet. Åh så underbart! :)

Jag måste även få berätta om ett litet beroende som jag gått och skaffat mig. Nämligen poker. Det är ju hur kul som helst, inte för att jag förstår något av det men... Och på grund av mina bristande kunskaper så går det skit i princip hela tiden, men fan det är kul ändå! Älskling är snäll som låter mig spela bort hans pengar ;P
Kanske borde jag sluta spela innan jag blir beroende på riktigt?Eller så kanske jag helt enkelt ska ta och lära mig hur poker går till? :)

fredag 20 november 2009

Skor




Jag är såå sugen på nya skor!!!
(Och glass) tihii^^

tisdag 17 november 2009

Brödbak

Har precis impulsbakat klart mitt julbröd. Fick till och med lite hjälp av herr C innan har försvann :)
Det luktar så underbart gott i hela lägenheten nu, det luktar helt enkelt julmys.
Sitter här med mina ljus som enda ljuskälla (supermysigt tiihi^^) och funderar på om jag ska laga en sen middag. I så fall får det bli kött, potatis och rödvinssås. Jag kanske till och med ska öppna en flaska vin?
Jaja vi får ser hur jag gör.

Hur som helst så blir det desperate housewives ikväll :D

måndag 16 november 2009

Min första sushi

Idag har jag varit duktig och storstädat lägenheten, vet inte riktigt vrf jag skriver och berättar om något så pass ointressant...
Sen har jag och C även varit in till stan en sväng. Promenerade runt lite inne på NK och Gallerian och så provade vi på att äta sushi till middag. Det var första gången jag åt sushi och jag måste säga att jag blev positivt överraskad, Det var ju riktigt gott! :)

söndag 15 november 2009

Test:)


Hittade en gammal bild på mig från när jag och älskling var hemma i dalarna i somras. Fick lov att testa och skicka den:)

fredag 13 november 2009

Gårdagen

Tro det eller ej men jag köpte ingenting på IKEA igår. Men jag antar att jag har ganska så rimliga skäl till att låta bli...
Efter IKEA åkte vi till Martinas systers lägenhet i gamla stan och kikade på sex and the city.
Gud vad jag älskar gamla stan, och satc! :)



Sen blev det middag på Vapiano. Riktigt riktigt god pasta måste jag säga!

torsdag 12 november 2009

Nice day

Nu ska jag snart springa till bussen. Ska först förbi på ams en sväng och sen blir det IKEA med Martina :D

Ha en bra dag allihopa!
See ya! ^^

måndag 9 november 2009

Du är svår att leva utan, jag är svår att leva med



Jag är väldigt tacksam över de människor som betyder något i mitt liv. Meningen med livet är nog att finna människor värda att dela det med :)

Kom och tänka på en annan sak också... Tänk att jag och C inte ens visste om varandras existens för ett år sedan. DET känns konstigt! Livet är bra lustigt ibland.

Julklappstips



Så var det dags för alla dessa julklappsinköp igen då. Helst skulle jag vilja avklara alla inköp redan nu i veckan. MEN jag har inte en aning om vad jag ska köpa.
Någon som har några bra julklappstips?

söndag 8 november 2009

Winnerbäck

Igår var jag och Martina och kollade på herr Winnerbäck.
Han är ju bara för bra!

torsdag 5 november 2009

Datum?

Jag måste börja detta inlägg med en typisk fras som jag stör mig på, nämnligen "det var längesedan jag skrev sist". Anledningen till detta är hur som helst inte brist på intresse utan en plötslig frånvaro av internet. Så nu vet ni det i alla fall.

Skrev ju tidigare att jag skulle skriva in mig på ams här i Sthlm vilket jag nu också har gjort. Men det blev inte alls som jag tänkt mig. Bara själva lokalen gav mig en känsla av obehag. Jag är van med att sitta i ett rum och vänta på min tur och sedan bli inkallad på arbetsförmedlarens kontor där vi kan sitta och prata ostört om allt. Men så var det tydligen inte här... Här fick man lov att stå och prata med arbetsförmedlaren mitt bland allt annat folk som satt och väntade. Det kändes jävligt olustigt måste jag säga. Brukar det vara så? Någon som vet? Personalen var inte heller av den typ som jag är van vid. Det var ingen känsla av att "vi vill hjälpa dig" eller något sådant utan det gick mer ut på att skälla på mig för att jag inte har något jobb och se ner på allt som jag sa (och allt detta inför alla andra som satt så fint där och väntade på sin tur). Hemma var arbetsförmedlaren bara positiv till att jag faktiskt vågar prova på något nytt och öppna upp nya möjligheter för mig själv. Men inte här inte.

Men men det blir nog bra.
Hoppas jag...
 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream