torsdag 28 januari 2010

Torsdag

Igår kom jag tillbaka till Stockholm igen, känner att det har varit och kommer att vara väldigt mycket åkande fram och tillbaka ett tag. Men jag får se det från den ljusa sidan: genom att åka fram och tillbaka får jag ju träffa alla människor jag tycker om :)

Idag har jag varit förbi i butiken en sväng och gått igenom lite klädmärken och andra praktiska saker. Nästa vecka blir det öppning och det ska bli sååå kul! Det enda som fattas just nu(i stort sett) är kläderna från Molo. Butiken är i alla fall hur fin och mysig som helst så har ni vägarna förbi kan jag lova att den är värd ett besök.

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka bota min djävulska huvudvärk...

tisdag 26 januari 2010

Den svenska avundsjukan

På sista tiden har jag fått se ett antal exempel på den svenska avundsjukan. Och för att göra det tydligt så är det inte mig den riktats mot utan helt andra (offentliga)människor.
Jag förstår inte varför vissa har så svårt med att hantera andras framgång. Så fort man visar upp att man är framgångsrik och att man kan spendera bra mycket mer pengar än de flesta av oss så är det alltid någon som måste vara där med sina negativa kommentarer. Saker som att man är en dålig förebild för unga för att man köper dyra saker och berättar om det, sådant där förstår jag inte alls! Jag skulle snarare kalla dem för bra förebilder: Jobba och kämpa stenhårt så kan du också lyckas!
Du kommer aldrig att lyckas om du bara sitter hemma och är bitter och så pass missnöjd med dig själv och ditt liv att du får lov att gnälla på andra som har det du vill ha, men inte har.
Ta tag i det du vill lyckas med i livet istället och kämpa hårt för att verkligen genomföra det. Det finns inget som säger att det kommer gå lekande lätt, snarare tvärtom, men om du kämpar till 100% så är ju chanserna bra mycket större att du lyckas.

söndag 24 januari 2010

Iphone

Min bror har tydligen skaffat sig en iphone och jag måste säga att jag är liiite fascinerad av den. Jag kan erkänna att jag inte är någon "mobilmänniska" i vanliga fall, de enda kraven jag har haft på mina mobiler so far är att det ska gå att ringa och smsa med dem(och att de gärna får ha färgskärm). Så ja, när det gäller mobiler har jag ungefär samma koll och intresse som pensionärerna :P
MEN denna iphone tilltalade som sagt till och med mig, fast jag tycker att den var väldigt stor och jag saknar att det inte finns några riktiga knappar på den(här kommer mitt pensionärstänkande återigen in i bilden).
Jag ska nog fråga om jag inte kan få låna den ett tag och leka lite med den. Det kanske slutar med att jag blir beroende och måste skaffa mig en egen? :)


lördag 23 januari 2010

Ny kappa

Idag blev det en sväng till Borlänge med Hanna. Tanken var att jag skulle köpa en ny kalender men istället så kom jag hem med den här :

Så kan det gå, kalendern få helt enkelt vänta tills jag åker tillbaka till Stockholm.

torsdag 21 januari 2010

Rött

Idag har jag spenderat den mesta tiden med att åka bil. Kul va?
Nu är jag hur som helst tillbaka i Stockholm igen efter vår snabbvisit i Mockfjärd. Synd att vi inte kunde stanna längre för det var verkligen hur mysigt som helst^^

Jag har även konstaterat att jag inte är gjord för motion, för så fort jag rör på mig blir jag röd som en tomat. Det verkligen lyser om mig! Både pinsamt och mindre kul..! :(

Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag lägga mig i sängen och titta på film.
Imorgon ska jag förbi jobbet en sväng för vi ska lära oss den nya kassan. Efter det blir det förhoppningsvis en vända på stan med Martina :)

onsdag 20 januari 2010

Ring?

Jag har varit på jakt efter en snygg ring ganska så länge nu. Jag vill ha en stor i silver/svart men har inte hittat någon som jag gillar till 100%. Någon som har några bra tips?

Denna topp från Vila kommer förövrigt att bli mitt nästa inköp

måndag 18 januari 2010

Idrottsgalan

Nu ska jag snart bege mig mot globen :)



Haha fan att hela mitt ansikte måste se så uppspärrat ut när jag har blixten på :P

God morgon

God morgon på er!
Har nyss klivit ur duschen. Och nu ska jag baka scones till C som fortfarande ligger och sover^^

söndag 17 januari 2010

Film

Har precis kommit hem från ett pass på gymmet.
Nu- hem till Kenta för att kika på Omen 2 och käka varma mackor :)

Topshop

Hej hej gråa söndag!
Usch och fy, jag kan inte låta bli att längta extra mycket till våren när det är sådant här jävla väder... Men först en vecka i sälen :) Sen får det gärna bli vår på riktigt.
Imorgon är det dags för idrottsgalan( någon annan som ska dit?) och på tisdag ska jag provjobba i restaurangen :) Hoppas, hoppas, hoppas att det går bra!

Jag vill åka till London och shoppa, NU!!!


Här är några klänningar från topshop som jag gärna skulle hänga upp i min garderob






tisdag 12 januari 2010

Tisdag

Nu har jag avklarat det planerade tisdagsmötet och till min stora glädje gick det väldigt bra, så nu kan jag slappna av och vara glad :)
Imorgon väntar ytterligare ett möte och jag hoppas verkligen att det går lika bra!



Något som jag inte skulle säga nej till är denna underbart söta tunica från Odd Molly. Tänk att få glida runt i den i vår... :)









Den här söta toppen från Hunkydory vore ju inte heller helt fel

söndag 10 januari 2010

Söndag

Hej på er! :)
Här sitter jag osminkad och med ruffsigt hår och är allmänt glad^^
Jag har jag precis kommit hem från en kort runda på gymmet, fick bli lite lätt mage, rygg och ben. Men det räcker gott och väl åt mig.
g
Nu- duschen
Sen- söndagsmys :)
Någon som vill åka till ikea btw? :P

fredag 8 januari 2010

Fredag

Det finns så mycket jag ser fram emot just nu, jobb, resor, våren... och massa små saker som att klippa/färga håret :)
Det känns så bra att ha något att längta efter.

Jag såg en tavla hemma hos C's föräldrar, jag kommer inte ihåg exakt vad det stod på den men det lät ungefär såhär:

Meningen med livet är:
Att ha någon att älska,
något att göra
och något att längta efter.


Och för att helt byta ämne så är jag sugen på att köpa en byrå. Jag får ju inte plats med mina kläder! Men lägenheten är ju liten så det kan bli ganska så trångt, vad tror ni om att byta ut tv-bänken mot en byrå, kan man göra så? skulle det funka? Det vore ju oerhört praktiskt i alla fall. :)

fredag 1 januari 2010

2010

Hej på er!
Hade ni ett bra nyår? :)
Det hade i alla fall jag, massa mys, raketer och champagne :)

Tänk att det redan är 2010, det är helt otroligt vad fort tiden går. Men jag ser fram emot det nya året. Jag ska ju äntligen få börja jobba igen och så har jag ju både en resa till fjällen och en resa till London att se fram emot i vår. Och vem vet vad mer som kommer att hända..? :P
 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream