lördag 4 april 2009

Allt och inget

Har hunnit komma hem från sthlm igen men jag hinner knappt vara hemma nått för på måndag drar jag dit igen. Längtar efter att få mysa i solen och äta ben and jerrys med MIN Christian =) För det är mys det!

Har hunnit med en hel del sen sist jag skrev. Var t.ex. till ikea i måndags med Christian och hanns mormor och morfar, skitmysigt va de. Köpte mest saker till Christians lägenhet dock, men de va lika kul ändå. Är riktigt nöjd med duschdraperiet måste jag säga, är så torrt och fint på golvet nu även fast Christian nyss har duschat. Efter ikea följde vi med hem till hanns mormor och morfar, blev fika, glass och godis. Jag och Christian bastade också =) Vi sov iaf kvar där och när vi vaknade på morgonen hade hanns mormor dukat fram värsta frukosten, inte ofta jag får frukost serverad på det viset.
På tisdagen (tror jag) var jag, Christian och Martina och tittade på Kenny Begins, riktigt rolig film!
Har hunnit varit hemma lite också och tittat på hockey, och den gick ju som den gick... Jävla skit!

Igår fick jag reda på att han som jag jobbat hoss har gått bort. Usch vad ledsen jag blir, tycker att det är så himmla jobbigt och läskigt när folk går bort. Ändå tror jag inte riktigt att jag har fattat än att han är borta. Jag kan helt enkelt inte förstå det. Hoppas att han har det bra nu iaf. R.I.P Andreas!

Fredag kvällen spenderades tillsammans med Fiia, Fie och Ante. Blev en väldigt spontan biltur till ica maxi kl 21.20 för att köpa massa ben and jerrys. Sen blev det film.

Nu ska jag gå ut och njuta av det underbara vädret! =)

1 kommentarer:

Martina sa...

Japp det var i tisdags:p Nejmen det var ju tråkigt med Andreas! Usch!

Å snart är du tillbaka:D:D

 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream