måndag 26 oktober 2009

Riskgrupp

Idag fick jag hem ett brev där det stod att jag har blivit erbjuden förtur till vaccination eftersom jag tillhör riskgruppen. Jag vet verkligen inte hur jag ska göra med det där. Försökte dämpa min beslutsångest genom att lätta upp stämningen och berätta för alla andra i familjen att det enbart är på grund av att jag är viktigare än dem som jag har fått förtur.
Jaja vi får väl se hur jag gör.
Någon annan som ska vaccinera sig?

Det är ett väldigt tjatande om just detta ämne. Men det är ju trots allt ett aktuellt, och enligt mig, viktigt ämne som tål att diskuteras.

2 kommentarer:

Lisa sa...

Törs man fråga varför du tillhör riskgruppen?? Nyfiken bara.. Jag tillhör själv den för jag har SLE ... men jag har bestämt mig för att INTE vaccinera mig.. I min lilla stad är det 4 st som tillhört riskgrupperna som dött i samband med vaccinationen.. så jag vågar helt enkelt inte. Det lär väl visa sig förr eller senare om det var ett bra eller dåligt beslut. Men visst är det svåååårt??
MVH Lisa

YaHiida sa...

Jag är diabetiker och tillhör oxå riskgruppen. Men jag vet faktiskt inte alls hur jag ska göra. Jag är kluven. Känns som att vi vet för lite om influensan. Sedan dör det lika många i vanlig influensa varje år.

 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream