fredag 27 februari 2009

Hemma igen

Jaha så va man hemma igen då, vet inte riktigt vad jag ska säga om det förutom att det känns deppigt och dött. Känns som att jag bara dödar tid här hemma =/ Jag trivs ju så jävla bra där borta! Men de är ju kul å få komma hem till alla sina underbara <3
Blev upphämtad i blge av pappa så jag blev tvungen å följa mä han till falun för han skulle på nå jävla möte, fick ligga i bilen å sova under tiden :P Tillslut åkte vi iaf hem å de va så jävla skönt å få komma hem å slänga sig i sängen! På eftermiddagen tog jag och Fiia en promenad med Wilma. Sen blev de till å laga lite mat medan Fiia lånade mitt badkar:P Och så lyckades vi avverka sex stycken sex and the city avsnitt också =D Blev en tidig kväll för mig, usch så ensamt det känns!

Idag har varit en helt vanlig och händelsefattig dag. Har fixat alla räkningar och varit på banken en sväng. Och så drog jag hem till mormor och morfar och hälsade på ett tag =) Tror mormor är lite nyfiken på Christian ;P Och jag vet att hon skulle ÄLSKA honom, och det känns ju bra =)
Tog en promenad med Fiia också men de va mest bara drygt, saknade motivation totalt idag! Ikväll blir de nog hockey iaf, Leksand-Malmö i ett fullsatt Ejendals, grymt! Blir nog till å träffa Fiia, Fie å co sen också=)

0 kommentarer:

 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream