söndag 24 januari 2010

Iphone

Min bror har tydligen skaffat sig en iphone och jag måste säga att jag är liiite fascinerad av den. Jag kan erkänna att jag inte är någon "mobilmänniska" i vanliga fall, de enda kraven jag har haft på mina mobiler so far är att det ska gå att ringa och smsa med dem(och att de gärna får ha färgskärm). Så ja, när det gäller mobiler har jag ungefär samma koll och intresse som pensionärerna :P
MEN denna iphone tilltalade som sagt till och med mig, fast jag tycker att den var väldigt stor och jag saknar att det inte finns några riktiga knappar på den(här kommer mitt pensionärstänkande återigen in i bilden).
Jag ska nog fråga om jag inte kan få låna den ett tag och leka lite med den. Det kanske slutar med att jag blir beroende och måste skaffa mig en egen? :)


2 kommentarer:

Lisa sa...

Håller med dig.. dom är ganska fascinerande.. Inte bara en mobil. MEN (och en stort men) Jag klarar inte av det här med pekskärm.. Tänk dig att du får ett sms på stan eller nåt och du tar upp telefonen och ska läsa och SVARA på smset.. Det är helt stört omöjligt att hålla telefonen och skriva med samma hand. Det drev mig till vansinne när jag hade en touchwiz, så jag kmr aldrig mer köpa en touch mobil!!
Oj nu fick du hela min licshistoria i en kommmentar nästan! haha.. Ha en bra dag!

Anonym sa...

jag har nyligen köpt en jag med helt awsome ^^

 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream