fredag 6 mars 2009

Fredag

Jaha så sitter man här ensam då, lite tråkigt måste jag säga. Christian är och jobbar och slutar inte förän kl 20.00. Får se vad jag fördriver tiden med tills dess. Tänkte vara snäll och städa lite här (för det behövs verkligen), kanske ta en promenad eller dra in till stan en sväng =) Och nu är de typ bara sex veckor kvar till jag fyller 20, de ser jag fram emot! Orkar dock inte göra något spec av det hela, tänkte att jag och Fie kanske kunde hitta på något tillsammans (vad säger du om det Fie?) ingen stor grej bara fira lite med våra vänner =)

Måste bara säga att Volbeat va grymt bra igår!!! =D
Jag och Sofie Låås bad varandra om ursäkt också, hehe. Det kändes bra måste jag säga. Även om de inte va nån stor grej från början, jag anser då inte att det var det iaf. Onödigt att folk ska gå runt å vara sur på en liksom."Du får vara hur elak du vill, jag står ändå på din sida."
3 kommentarer:

Martina sa...

Jaa det var roligt det!:D hihihi<3

Sofie sa...

Det tycker jag låter som en mycket bra ide :D
Förhoppningsvis är de lite varmare ute då :) <3

Sofie sa...

JAAAA de måste vi minsann göra , glass i stoora lass ;D Träffa just din mamma , tilda , mats å sötaste Hanna på affären nyss :) (om du ville veta) Haha ;p saknar dig , så kom hem nu <3

 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream