tisdag 10 mars 2009

Inte mer snö!

Så va man vaken sådär tidigt idag igen då. Känns bra faktiskt och jag är inte ens trött! =) Blev glad för att det var så ljust ute när klockan ringde, men den glädjen förvandlades dock fort till besvikelse. Det visade sig ju att det hade kommit massa jävla snö, fan jag vill inte ha mer snö nu! Vill bara låsa in mig, lägga mig i en hög i sängen och vägra titta ut.

Igår blev en bra dag trots ångest och allt. Va inne i stan å sprang runt ett bra tag med Martina, Christian kom å gjorde oss sällskap över en fika också, mysigt! =) Dom gör mig verkligen glad dom där människorna! =) Hittade mycket kul igår, synd bara att man inte har så mycket pengar... Köpte mig iaf två klänningar, en jättesöt top och ett halsband. Hade en väldig beslutsångest över ett par skor också, men tro det eller ej så lät jag bli å köpa dem, med resonemanget att jag kan beställa dem från internet. Men de visade sig när jag kom hem att dom var slut, så nu lär jag in till stan igen å köpa dem iaf, så kan det gå.


Här är iaf en bild på en av klänningarna jag köpte, tyckte att den var riktigt sommrig och fin =)

hghj hgtfd hghgh


Nu ska jag gå och värma mig ett par bullar och sen ska jag och apan mysa framför tv:n och vänta på att Christian kommer hem igen =)

1 kommentarer:

Martina sa...

Jag är så trött på snön! Det tar ju aldrig slut. Jag blir tokig!
Ja tänk om man hade haft lite mer pengar;D Hihi. Men du fick ju två fina klänningar iaf:) puss puss

 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream