söndag 28 februari 2010

Söndag

Igår blev det melodifestivalen med massa kända och okända folk och det blev riktigt trevligt till slut. Jag hade dock inte blivit informerad om att det skulle vara andra människor där så jag kom osminkad med pyjamasbyxor och otvättat hår, väldigt kul när alla andra är uppklädda till tusen... tummen upp för mig haha!

För att vara söndag så vaknade jag väldigt tidigt, har redan hunnit med att fixa lite här hemma och tagit en lååång dusch, så nu är jag pigg och fräsch(till skillnad från igår ;P). Älskade C ligger fortfarande och sover, jag ska nog gå och krypa ner hoss honom ett tag^^ Sen blir det storhandling.

Ha en fin söndag! :)

lördag 27 februari 2010

Mer jobb

Nu ska jag strax springa iväg till jobbet igen, tänk att det alltid blir så att jag måste skriva ord som "springa" och "rusa", kanske man borde bli bättre på att planera sin tid? Men jag har ändå hunnit med att mysa med C innan han gick^^ Det är sannerligen underbart med lördagar!


Jag tycker förövrigt att det kan ta och bli vår nu, tänk om man hade kunnat åka till jobbet i denna önskeoutfit, lovely... Jaja drömma kan man ju alltid.

fredag 26 februari 2010

Fredag



Så var det fredagsmorgon då, inte helt fel :)
Sitter här och äter frukost och tittar på nyheterna, en helt perfekt start på dagen enligt mig.

Nu ska jag strax rusa iväg till jobbet.
Ha en fin fredag allihopa! :)

torsdag 25 februari 2010

Hemma igen

Så var man hemma igen då efter några riktigt härliga dagar i Sälen. Vi har haft perfekt väder nästan hela tiden med massa minusgrader och sol :)
Min slalomåkning är det väl lite sådär med... Att vara både höjd- och farträdd är väl kanske ingen bra kombination när man ska åka^^ Jag måste säga att jag blir imponerade av alla ursöta skidskolebarn som bara susar ner för backarna, men dom har väl inte vett att vara rädda antar jag och så har de ju en fallhöjd som motsvarar ungefär hälften av min...




Ha det fint!

söndag 21 februari 2010

Sälen

Nu drar jag till Sälen gott folk :)

Hörs på torsdag!

fredag 19 februari 2010

Jobb

Jag ska strax kila iväg till jobbet men det känns som att jag kommer få lite svårt att koncentrera mig idag, jag kommer nog mest att stå och drömma mig bort till slalombacken hihi^^
Nej då, jobbet kommer gå finfint! Jag älskar mitt jobb och blir mer insatt i allt för varje dag som går(något som tydligen märks enligt C eftersom jag börjar rabbla upp alla detaljer osv om alla plagg och märken så fort jag får chansen). Stackars älskling, det måste vara så totalt ointressant för honom att lyssna på :)

Nej nu måste jag springa!
Ha en fin fredag allihopa! :)

Ps. Är det normalt att äta fem(!) mackor till frukost?! Haha fan vad jag kan äta ibland ;P

torsdag 18 februari 2010

På tv


Här sitter jag och myser i älsklings t-shirt. Det måste ju vara EN av de bästa sakerna med att ha pojkvän, att få springa runt i hans kläder^^
Ikväll kommer jag i alla fall att sitta bänkad framför tvn.
Och här är anledningen :

18.30 Alpint, superkombination störtlopp (d)
19.00 Skidskytte, 15 km (d)
21.30 Alpint, superkombination slalom (d)
22.00 Skidskytte, 20 km (h)

Imorgon är förövrigt sista jobbdagen innan vi åker till dalarna( så nu vet du när jag kommer hem Fie ;P) Men vi stannar tyvärr bara i mockfjärd över en natt för sen drar vi till Sälen :D

Aya Naya

Tro det eller ej men jag har varit duktig och tränat både tis/onsdag och nu värker(nästan) varenda liten cm i min otränade kropp, men jävlar vad skönt det känns ändå. I går blev det bowling med C´s mormor och morbror och jag kom inte helt oväntat sist haha.

Här kommer en av mina favoriter från det danska märket Aya Naya:



Aya Naya är ett danskt märke som brukar liknas vid Odd Molly, tjejkläder i romatisk, folklore stil. Den här koftan kanske inte är ett plagg som ger en klar bild över Aya Nayas stil men den är bara så söt( den dåliga bilden gör inte alls att den kommer till sin rätt) och har en helt underbar kvalitet.
Priset ligger i alla fall runt 470 kr.

tisdag 16 februari 2010

Mini a ture

Jag ska strax ta och släpa mig ner till gymmet, det är ju trots allt snart två veckor sedan jag tränade sist så nu är det på tiden att jag tar tag i det här! Jag blir så himla bekväm av mig annars...

Men först ska jag visa er två av mina favoriter från Mini a ture


måndag 15 februari 2010

OS


Nu är det snart dags för middag och längdåkning på tv.
Jag måste säga att jag älskar vinter OS, det blir till och med intressant att titta på de tråkiga grenarna, hihi.

Alla hjärtans dag

Ja igår var det ju alla hjärtans dag, en dag som jag förövrigt anser vara både överskattad och meningslös. Hur som hellst så "firade" vi med att åka skridskor i kungsträdgården och mysa här hemma. Att åka skridskor i kungsträdgården kan jag starkt rekomendera, det är precis som på film, supermys! ^^

torsdag 11 februari 2010

Min bror

De senaste dagarna har jag ju haft min älskade bror på besök så uppdateringen på bloggen har väl varit sådär... Men igår kväll lämnade jag av honom vid tåget så nu har allt återgått till det normala, hoppas att lillebror kommer och hälsar på snart igen.

Nu ska jag ta och göra mig klar för snart ska jag åka in till stan och träffa Martina. Och självklart blir det mat på Vapiano :)

söndag 7 februari 2010

Kladdkaka



Fick nyss ett enormt sug på något gott och ätbart så nu har jag precis impulsbakat en kladdkaka och slängt in den i ugnen, mums^^
Jag sitter och tittar på blåsningen på trean och väntar på att c och lillebror ska komma, men det lär dröja ett tag eftersom deras tåg är (minst)tre timmar försenat, kul... Bra sj!
Men nu har dom en kladdkaka med vispad grädde som väntar i alla fall :)

Imorgon blir det jobb och sen ska jag visa lillebror stan, mys! :)

fredag 5 februari 2010

Vår?


Det är helt underbart vackert väder ute, solen skiner och man hör till och med fåglarna kvittra. Så nu blir det promenad till jobbet :)
Hör sen!

Fredag

Äntligen fredag, eller? Min fredag kommer att bestå utav jobb till kl 19.30(som i och för sig kommer bli jävligt kul)och sedan fredagsmys med mig själv. Men jag antar att det kan vara skönt med helg :)

Om någon timme ska jag som sagt dra till jobbet men först blir det en vända på gymmet(om jag orkar) hihi.
Nästa vecka kommer bli en riktigt bra vecka tror jag, c kommer hem, lillebror kommer på besök och Martina kommer till Stockholm. Inte helt fel, får se vad vi hittar på :)

torsdag 4 februari 2010

Tänk om världen kunde vara lite mer rockabilly

Ja tänk om hela världen kunde vara lite mer rockabilly, jag tror att allt skulle vara lite roligare och att alla skulle vara lite gladare då. Eller vad tror ni? Jag slår i alla fall vad om att det skulle bli roligare att gå till tvättstugan om det innebar detsamma som att träda in i en gammal rockabilly värld :P

Nu ska jag snart gå till bussen för att åka på möte sen blir det promenad.

onsdag 3 februari 2010

Jobb



Nått är väldigt fel med min blogg just nu och jag har inte en aning om vad jag ska göra åt det. Jag får helt enkelt hoppas att det fixar sig av sig själv.
Idag har jag varit och jobbat och det var hur kul som helst! Timmarna bara flög iväg... Öppningen av butiken har ju skjutits upp några gånger men idag öppnade vi äntligen. Jag trivs verkligen superbra och jag längtar redan till fredag då jag jobbar nästa gång :)

Några har frågat lite om vilka märken vi säljer och lite sådant så jag tänkte att jag skulle gå igenom dem lite allt eftersom sen och kanske även visa er lite av mina favoritplagg.
 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream