torsdag 16 juli 2009

Alla dessa rökare

Tycker att diskussionen om huruvida man borde förbjuda rökning på balkonger eller inte är ganska intressant.
Själv har jag ingen balkong så det är ingenting jag har tänkt så mycket på innan, det är ju liksom ingenting som har påverkat mig. Men jag kan förstå att folk blir irriterade, det skulle nog jag också ha blivit. Inte allt för mysigt om man t.ex. sitter ute på balkongen och ska äta frukost och det sitter folk och röker runt om kring...
Och jag fattar inte hur rökare INTE kan förstå hur äckligt sånt där verkligen är, är de verkligen så korkade eller är det bara för att de måste stå upp för "sin sak"? De måste ju inse att deras rökande faktiskt påverkar andra!

Antar att jag kommer få en hel del skit för det här... Men vet ni vad, jag bryr mig inte!

10 kommentarer:

Frida sa...

Gud vad söt du är !!!

Chili sa...

Aja, varför skulle du få skit för detta?! Du har ju helt klart rät. Det é en viktig sak som man borde prata mer om..Inte bara sopa under mattan och låtsas som om ingen bryr sig..Jag har inte heller någon balkong men tycker de é störigt när folk röker när man é ute på en sådan o äter... Du skriver på ett härligt sätt och din blogg é ju ljuvlig! Ska titta in fer gånger:)du har inte bloglovin förresten?

marie sa...

sv: great =D

Chili sa...

Åh va bra, jag lägger till dej på båda mina konton så jag inte missar nått:)

emelie sa...

sv: ja jag lutar mer åt strå jag också :D snyggt efternamn förresten ;)

Martina sa...

Vad vill du ha för bilder då?
roligt att du kommer hem kanske, dock åkter ju jag till skåne nästa veckaXP

towe sa...

jag röker visserligen inte så ofta men jag röker aldrig på balkonger när folk sitter ute och äter eller liknande. det är ju respektlöst. sitter jag brevid någon t.ex på en bänk ute och blir sugen så reser jag mig och ställer mig nånannanstans. jag frågar alltid mina vänner eller folk omkring om det är okej att jag röker i närheten av dom. att vara passiv rökare är ju inget val man kan göra, därför ska man som rökare ha respekt för icke-rökare och visa hänsyn (det finns ju alltid nånstans man kan röka där det inte är folk eller djur), precis som ni ska ha respekt för oss, de rökare som faktiskt visar hänsyn och inte kalla oss korkade. :)

mvh //Towe

Sofie sa...

Ojoj vad du får många kommentarer å läsare , hur gör du ? ;)
Jag håller med dig i denna duskution , rökning och bara såsom askfat med gamla äckliga fimpar luktar ju helvete :S Viss måste väl folk få förgifta sig om dom vill , men nej , inte på lägenhetsbalkonger .
Lite ren å fräsch luft vore trevligt :P

Viola sa...

Håller med! Det är rökaren som får anpassa sig och gå undan, inte icke-rökaren som ska stå ut med rökarens beroenden.

Jennie sa...

Tycker att du har lite rätt, men hellre att de röker på balkongen än inomhus, inte kul om ens nya lägenhet stinker rök. För det ska väl ändå ganska mkt till att röken sprids så mkt mellan balkongerna. Jag bor iofs på första våningen så mina grannar som röker ovanför mig känner jag aldrig av mer än att jag hör ciggen tändas

 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream