måndag 20 juli 2009

Gymma

Igår bestämde jag mig för att jag skulle gå ner och gymma lite idag. Och tro det eller ej men det gjorde jag också, jag var där i nästan en timme! Och jag gick dit frivilligt, ingen älskling som tvingade med mig den här gången inte.

Ska skicka efter lite kläder från hm idag. Hittade lite fina saker. Bland annat dessa skor.

7 kommentarer:

chili sa...

åh va snygga:) Näe lägga ner den vetitusan. deté ju andra bloggen jag skaffat mej. Det blir lite dåligt uppdaterat mest precis som inne i vår familjeblogg men de é ju för att resten av familjen é så lata o inte orkar (eller kan så mycket om datorer) Det blev ett långt inlägg om inte så mycket meningsfullt:) Men ne tror inte jag löägger ner hetchili bloggen. men den kommer inte uppdateras lika mycket som strange bakery:) Hur é de me dej idag förresten?

jennifer sa...

SV: aa precis så sant :)

kockajäveln sa...

hehe japp det ska du:) Jasså, va trevligt att du gillar vår blogg. Jag och 2 andra killar läser till bagare/konditor just och och älskar ju recept och baka såklart. Det é ju så roligt eftersom hela denna världen é så enormt stor:) Klart du ska sno Alla recept du kan komma över. Jag kommer lägga upp några miljontals till innan detta äret é slut..hehe vad brukar du baka?

Linda sa...

Grymt snygga skor! :)

Lovisa sa...

Riktigt snygga skor. De kanske man borde lägga beslag på...

jessica sa...

sjukt snygga skor

Fröken Viktig sa...

Snygga skor :)

 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream