söndag 19 juli 2009

Hemma igen

Jaha så var man hemma igen då. Det känns så konstigt ibland att kalla den här platsen för hemma men samtidigt så känns det väldigt bra. När jag åker hem till Dalarna så blir det alltid "du får bara vara där några dagar sen får du lov att komma hem igen", kanske inte ordagrant men...

Hur som helst så var det blött och kallt i Gävle. Var där och kollade på friidrott, det var t.ex en 15-årig kille som hoppade 2 meter i höjdhoppet. Och för er som inte förstår det så kan jag tala om att det är bra, mycket bra till och med! Det gör honom bäst i Europa i sin ålder.

Har nyss tagit en dusch för att återställa kroppstemperaturen till det normala och så har jag smällt i mig lite kladdkaka med vaniljvisp. Har dessutom hunnit med både pizza och donken idag, tur att jag inte missbrukar onyttig mat då...
Nu ska jag sätta mig i soffan och läsa lite medan jag väntar på att älskling ska komma hem:)


Ha en mysig söndag!

4 kommentarer:

Sofie sa...

Åh vilken god mat du har ätit då ,
kladdkaka , vilket lyx ;D

Mariama sa...

sv:heej, ja jag var det, men jag slutade for ett tag sen:)

Ronny sa...

Hej! Ramlade in här då jag surfade runt på Mer-Trafik.Trevligt. Känner inte igen att jag varit här tidigare.Fin och bra blogg du har.Jag hinner inte läsa så mycket just nu och får väl återkomma? Välkommen till en titt hos mig. Ha det bra.

chili sa...

åh va gott me kladdkaka, svepte ihop en mycket seg och god kladdkaksbrownie igår och nu precis blev det en liten budapest:)Du verkar o haft en mycket trevlig helg iaf och de é ju huvudsaken:)

 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream